Generelle oplysninger

KANT by K webshop
Adresse: Rosengade 6, 4200 Slagelse
Telefon: 58 50 45 00
Mail: info@kantbyk.dk
Facebook: https://www.facebook.com/kantbyk/?fref=ts
CVR: 35 11 34 60

Priser og levering

KANT by K pakker og så vidt muligt alle ordrer samme hverdag, som de er modtaget, såfremt din ordre er modtaget inden kl. 12.00. Vi leverer inden for 1-3 hverdage.

For levering af din ordre skal du selv betale fragt. Vi leverer med GLS.

Se vores priser her:

  • Levering til GLS pakkeshop: kr. 45,- (GRATIS ved køb over 899,-)
  • Levering til firmaadresse: kr. 45,- 
  • Levering til privatadresse: kr. 59,-
  • Afhentning i butik: GRATIS
  • KANT by K tilbyder returlabels til: kr. 50,-
  • Køb din GLS returlabel her.

Betaling

KANT By K tilbyder følgende betalingsmetoder: VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, MobilePay og Paypal.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når din ordre afsendes fra lageret. Alle beløb er i DKK. og er inkl. moms.
KANT By K bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at vi ikke kan aflæse dine informationer.

Gavekort

KANT by K tilbyder salg af gavekort på webshoppen. Gavekortet kan kun bruges på vores webshop. Gavekort købt i vores fysiske butik kan ikke benyttes online.

Gavekortets beløb er valgfrit. Gavekortet udstedes som en rabatkode, som skal indtastes af modtager ved køb online. Hvis gavekortets værdi ikke dækker den ordre, du ønsker at gennemføre, kan differencen blive betalt ved at anvende en af de accepterede betalingsmetoder. Værdien af gavekortet kan ikke udbetales kontant. Gavekortet vil i henhold til lovgivningen være gyldigt i 3 år fra udstedelsdatoen.

Fortrydelsesret

Hos KANT by Ks webshop har du 14 dages returret. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren eller bliver gjort opmærksom på, at ordren kan afhentes det ønskede afhentningssted. Er der aftalt levering af flere varer fra samme ordre over flere omgange, er ovenstående gældende fra den dag den sidste vare er leveret eller klar til afhentning. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Du kan IKKE fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Som køber hæfter du selv for returnering af dit køb. KANT by K tilbyder GLS returlabels til: kr. 59,-. Ønsker du at returnere en eller flere varer, udfyldes og vedlægges den fremsendte returseddel forsendelsen, som sendes direkte til:

KANT by K webshop
Rosengade 6
4200 Slagelse

Der afhentes IKKE pakker, der ikke er sendt direkte til ovenstående adresse, husk derfor at sende din retur pakke som `Pakke til erhverv`. Ordrer bestilt af dig som kunde, som ikke afhentes i tide på et evt. ønsket afhentningssted, betragtes IKKE som en returnering.

*Gælder ikke i tilfælde af reklamation. Kontakt os venligst på info@kantbyk.dk eller på tlf.: 58 50 45 00

Varens stand når du sender retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså foretage dig det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Alle originale prismærker og andre mærkater samt evt. æsker må ikke være fjernet.

Refundering af dine penge

Ønsker du at få pengene retur ved fortrudt køb eller i forbindelse med reklamation, vil pengene automatisk blive refunderet til de kontooplysninger, der er registreret i forbindelse med købet indenfor 10 hverdage efter vi har modtaget din returnering. Ønskes pengene retur på anden vis, kontakt os da venligst for en løsning.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder IKKE fejl eller skader begået ved forkert behandling (fx. vask) af varen. Du som kunde skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen.

Klageadgang

ODR: Ny europæisk klageportal til forbrugere pr 15. februar 2016

Oplysning om klagemuligheder:

En klage over varer købt hos KANT by K kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mailadresse info@kantbyk.dk

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Behandling af persondata på kantbyk.dk

”Personlige oplysninger” dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

HVILKE INFORMATIONER GEMMER VI?

Du kan sagtens besøge kantbyk.dk uden at give os oplysninger om dig. Men for at vi kan handle med dig, har vi brug for nogle af de oplysninger, så vi kan håndtere og levere din ordre. Her er tale om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi indsamler og behandler oplysningerne, hvis du vil foretage køb, sende os en forespørgsel på mail eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler og gemmer kun oplysninger med dit samtykke, ligesom vi kun indsamler oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du efterspørger. Oplysningerne vil kun blive brugt til det aftalte formål.

kantbyk.dk benytter bambora.com/da/dk/ håndtering af betaling af online køb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

HVEM GIVER VI INFORMATIONERNE TIL?

Vi videregiver kun personoplysninger til interne afdelinger og betroede samarbejdspartnere. Videregivelse sker i relation til fragt og levering af dine varer https://gls-group.eu/DK/da/home og udsendelse af nyhedsbreve Mailchimp . Kant by K videregiver kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for virksomheden eller dele heraf.

For at kunne optimere kantbyk.dk indsamler vi data og fører statistik over brugeradfærd på siden. Statistikken bruges kun som overblik, til f.eks. at se hvilke sider og browsere du og vores andre kunder bruger mest. Vi bruger Google Analytics til at indsamle besøgsstatistik og i den forbindelse giver vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på kantbyk.dk  og fremgår af http://www.google.com/privacy.html. Bortset fra de ovenstående tilfælde, så udleverer Kant by K ikke data om dig og vores kunder til tredjepart, ligesom vi aldrig sælger persondata.

HVOR GEMMER VI DINE OPLYSNINGER?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Kant by K vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne registreres hos Kant by K og du har altid ’retten til at blive glemt’. Simpelt sagt betyder det, at du har krav på, at vi fjerner eller retter personoplysninger som du ikke længere ønsker behandlet eller opbevaret. Oplysningerne gemmes kun i henhold til formål som oplyst ovenfor. Hvis du har givet tilladelse til, at vi må sende nyhedsbreve til din e- mailadresse, gemmes din e-mailadresse indtil du aktivt afmelder nyhedsbrevet, hvilket du til enhver tid kan gøre.

ADGANG TIL OPLYSNINGER

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen Info@kantbyk.dk

COOKIES

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og kantbyk.dk cookies.

KONTAKT

Kant by K forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på Info@kantbyk.dk eller 58504500