Retur og ombytning

Som kunde på KANT by K’s webshop har du 14 dages fuld returret. Fristen løber fra den dag, du som kunde har mulighed for at afhente din ordre (bestilt til pakkeshop) eller du har modtaget den (bestilt til firma- eller privatadresse). Ønsker du at returnere eller ombytte en eller flere varer, udfyldes og vedlægges returseddel forsendelsen, som sendes direkte til:

KANT by K webshop
Rosengade 6
4200 Slagelse

Der afhentes IKKE pakker i pakkeshops, uanset leveringstype. Vi anbefaler at bruge GLS Erhvervslevering.

Ordrer bestilt af dig som kunde, som ikke afhentes i tide på det ønskede afhentningssted, betragtes IKKE som en returnering.

Print ny returseddel her
Køb GLS returlabel til 50,- kr. her

Vi refunderer ikke returfragt, hvis du sender en eller flere varer retur.

Returner og ombyt i butik:
Du har også mulighed for at returnere og ombytte direkte i vores fysiske butik på Rosengade 6, 4200 Slagelse. Husk altid at medbringe din ordreseddel, som fungerer som din kvittering for købet.

OBS: Vi returnerer ikke udsalgsvarer i butikken. Disse skal sendes til webshoppen, hvis man ønsker sine penge retur. Hvis man ønsker at ombytte til andet udsalg, kan dette ske i butikken.

Refundering af penge:
Ønsker du at få pengene retur ved fortrudt køb eller i forbindelse med reklamation, vil pengene automatisk blive refunderet til de kontooplysninger, der er registreret i forbindelse med købet. Pengene vil være disponible på den bankkonto, som ordren er bestilt fra, inden for 10 hverdage fra vi modtager din returnering. Ønskes pengene retur på anden vis, kontakt os da venligst for en løsning.