Om os

Velkommen hos KANT by K

Mit navn er Kitt Søggard Johansen og det er mig som står bag KANT BY K. Drømmen om min egen butik har jeg haft i mange mange år, og det blev heldigvis til en realitet i sommeren 2013, hvor KANT BY K for første gang slog dørerne op i Rosengade 6, 4200 Slagelse. Præcis et år efter var vi allerede vokset ud af vores små lokaler og måtte rykke til nabolokalerne med lidt mere albue rum. Her har vi så ligget siden, men igen efter 4 år, voksede vi os større. Denne gang udvidede vi i stedet med en webshop, som afspejler den fysiske butik, både i forhold til udvalget af brands og i særdeleshed også i forhold til den unikke service.

Cathrine sidder klar til at guide jer på shoppen, både på mail og over telefonen, hvor I altid er velkommen til at fyre løs med alle de spørgsmål I måtte have. Vi håber at den varer, som lander på jeres dørtrin er den helt rigtige og passer perfekt, så I slipper for retur og bytteri.

Hos KANT by K bliver I altid mødt af en personlig stemning og tone. Vi elsker vores arbejde, og vi sætter en stor ære i at lære vores kunder at kende og nye kunder vil hurtigt få følelsen af at være en del at “familien” KANT. Hos os er servicen helt i top og vi bestræber os på altid at give jer kunder en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Vi lytter til jeres ønsker og behov, og vi opfylder dem så godt vi kan. Men I vil også opleve, at vi prøver at give jer et lille kærligt skub ud af jeres komfort zone. Hos KANT by K ønsker vi nemlig at give jer lidt KANT og gøre jer hver især til unikke individer – det er kedeligt hvis vi alle ligner hinanden.

En anden ting vi går meget op i er at udvælge vores brands både ud fra design men i høj grad også ud fra pasformer. Vi kender vores mærker 100% og kan med garanti guide jer til det helt perfekte og personlige outfit. Vi glæder os til jeres besøg, både i butikken og her på webshoppen, som begge bliver opdateret med nye lækkerier hver dag. Rigtig god shopping!

Mange glade og varme hilsner
Kitt og hele KANT teamet